Seychellen Insel mit Blick auf MS Europa
Mein Schiff 5 vor einem Fj├Ârd
sea chefs - best jobs aboard

Actuele vacatures op cruiseschepen

Hou je van reizen en droom je van een carri├Ęre aan boord?

Of je nu een manager bent, een ervaren restauranthouder, een nieuwkomer met een afgeronde opleiding of een carri├Ęrewisselaar met praktijkervaring - wij bieden niet alleen een grote verscheidenheid aan vloten, maar ook een grote verscheidenheid aan instapmogelijkheden. Ben je een nieuwkomer met een passie voor gastronomie? Heb je ervaring en kun je al schitteren met je vaardigheden? Zet de koers uit en inspireer de gasten over jou en je team! Onze bemanning is het anker van ons succes. Zet de zeilen bij en be part van onze World. Class. Team! We kijken uit naar je sollicitatie via onze website.

Is je Duits op zijn minst level B2? Dann zul je hier nog meer functies vinden.

Nog meer inzicht in het zeemansleven? Website | Instagram | YouTube | Facebook | LinkedIn

"De keuken hier aan boord is heel divers, van steakhouse tot Italiaanse keuken tot sushi. Je kunt alles leren tijdens je verblijf aan boord. Aan land zou je steeds van baan of restaurant of hotel moeten veranderen."

Crew member Lea, Sous Chef Mein Schiff

Bitte akzeptieren Sie die Statistiken-Cookies um diesen Inhalt anzusehen.

"Het is zeker een geweldige opstap voor je carri├Ęre om op het beste schip ter wereld te werken. Elke dag ergens anders wakker worden, elke dag andere indrukken opdoen. Het is een ervaring voor het leven."

Crew member Franziska, Chef de Rang Hapag-Lloyd Cruises 

"Ik ben begonnen als barkeeper en ben via barman opgeklommen tot senior barman. Er zijn veel bars aan boord en ik heb in alle bars gewerkt in de zes jaar dat ik hier ben."

Crew member Charlie, Senior Barkeeper Mein Schiff